China moet verantwoordelijk gesteld worden voor dodelijke leugens, zegt FOX NEWS

GFC NIEUWS- China moet verantwoordelijk worden gesteld voor de wereldwijde coronacrisis, de vele duizenden doden, zieken, het lijden, verdriet evenals de dramatische economische gevolgen. Het is ontegenzeggelijk zo dat China aan het begin van de coronauitbraak gelogen heeft en alles lange tijd geheim wilde houden.

Dat zegt de bekende tv- presentator Hannity op het meeste bekeken tv- nieuwsstation in de Verenigde Staten van Amerika, FOX NEWS.

Volgens de populaire tv- presentator moet de rest van de wereld China aanmerken als de veroorzaker van al het lijden, de pijn, angst, het verdriet en groot aantal doden.

“Vanaf 10 december 2019 waren er meldingen van het coronavirus in Wuhan. Een vrouwelijke arts heeft op die dag groot alarm geslagen. Maar ze kreeg een waarschuwing, ze moest haar mond dichthouden van overheidsinstanties. Niet lang daarna sloegen vervolgens 8 artsen groot alarm dat er veel doden vielen en dat er sprake was van virusbesmettingen. Ook hun monden werden gesnoerd”, zegt FOX NEWS.

Tussen 11 januari en 17 januari 2020 deelde een bij elkaar gekomen overheidsgezondheidscommissie in Wuhan de wereld mede dat er geen nieuwe besmettingsgevallen waren. De WHO deelde op 14 januari 2020 mede dat op basis van een voorlopig onderzoek dat is uitgevoerd door de Chinese autoriteiten, er geen bewijs was dat het coronavirus van mens op mens kon worden overgebracht.

“Op 18 januari werd er zelfs een Nieuwjaarsbanket georganiseerd waarbij tienduizenden mensen bij elkaar kwamen in Wuhan. Pas op 20 januari heeft een Chinese hooggeplaatste dokter toegegeven dat het coronavirus van mens op mens kan worden overbracht”, aldus de populaire presentator.

Opvallend volgens Amerikaanse politici en media is, dat Chinese fabrikanten momenteel haast 24 uur per dag drukdoende zijn met het produceren van mondmaskers, beademingsapparatuur en ander noodzakelijk medisch materiaal dat dringend nodig is in de rest van de wereld.

 

 

 

Overige berichten