fbpx
Facebook Pagelike Widget

China moet verantwoordelijk gesteld worden voor dodelijke leugens, zegt FOX NEWS

GFC NIEUWS- China moet verantwoordelijk worden gesteld voor de wereldwijde coronacrisis, de vele duizenden doden, zieken, het lijden, verdriet evenals de dramatische economische gevolgen. Het is ontegenzeggelijk zo dat China aan het begin van de coronauitbraak gelogen heeft en alles lange tijd geheim wilde houden.

Dat zegt de bekende tv- presentator Hannity op het meeste bekeken tv- nieuwsstation in de Verenigde Staten van Amerika, FOX NEWS.

Volgens de populaire tv- presentator moet de rest van de wereld China aanmerken als de veroorzaker van al het lijden, de pijn, angst, het verdriet en groot aantal doden.

“Vanaf 10 december 2019 waren er meldingen van het coronavirus in Wuhan. Een vrouwelijke arts heeft op die dag groot alarm geslagen. Maar ze kreeg een waarschuwing, ze moest haar mond dichthouden van overheidsinstanties. Niet lang daarna sloegen vervolgens 8 artsen groot alarm dat er veel doden vielen en dat er sprake was van virusbesmettingen. Ook hun monden werden gesnoerd”, zegt FOX NEWS.

Tussen 11 januari en 17 januari 2020 deelde een bij elkaar gekomen overheidsgezondheidscommissie in Wuhan de wereld mede dat er geen nieuwe besmettingsgevallen waren. De WHO deelde op 14 januari 2020 mede dat op basis van een voorlopig onderzoek dat is uitgevoerd door de Chinese autoriteiten, er geen bewijs was dat het coronavirus van mens op mens kon worden overgebracht.

“Op 18 januari werd er zelfs een Nieuwjaarsbanket georganiseerd waarbij tienduizenden mensen bij elkaar kwamen in Wuhan. Pas op 20 januari heeft een Chinese hooggeplaatste dokter toegegeven dat het coronavirus van mens op mens kan worden overbracht”, aldus de populaire presentator.

Opvallend volgens Amerikaanse politici en media is, dat Chinese fabrikanten momenteel haast 24 uur per dag drukdoende zijn met het produceren van mondmaskers, beademingsapparatuur en ander noodzakelijk medisch materiaal dat dringend nodig is in de rest van de wereld.

 

 

 

Meer nieuws

7 nieuwe coronagevallen erbij

GFC NIEUWS- Dinsdag testten 7 personen positief op Covid-19. Paramaribo noteert 6 nieuwe besmettingen en Wanica 1.

BOG houdt drive- thru-uitreiking

GFC NIEUWS- Ter afsluiting van de training Basis Psychosociale Vaardigheden voor COVID-19 hulpverleners heeft er een drive-thru uitreiking plaatsgevonden.

Dringende aanpak natte infrastructuur Saramacca

GFC NIEUWS- Tijdens een spoed onderhoud tussen het DNA-lid Radjendre Debie en districtscommissaris Sherin Bansi-Durga van Saramacca met de minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij…

Geen nieuwe Covid-gevallen maandag

GFC NIEUWS- Al twee dagen op rij is niemand positief getest op Covid-19. Het voorbije etmaal zijn 23 testen uitgevoerd en testte iedereen negatief.

Achaibersing buigt zich over knelpunten BBGO

GFC NIEUWS- Minister Armand Achaibersing van Financiën en Planning heeft zich samen met het bestuur van de Bond voor Belangenbehartiging Gepensioneerden uit Overheidsdienst (BBGO) gebogen…

BEP brengt bezoek aan Kwinti en Pamaka Gaaman

GFC NIEUWS- Een delegatie van de politieke partij BEP onder leiding van voorzitter Ronny Asabina heeft op Onafhankelijkheidsdag een kennismakingsbezoek gebracht aan de pas beëdigde…

Succesvolle launch NPS Global Village

GFC NIEUWS- Op initiatief van afdeling Nederland van de Nationale Partij Suriname (NPS) is recent tijdens een virtuele kick-off meeting de NPS Global Village gestart.

Vergunning City Change opgeschort

GFC NIEUWS- De Centrale Bank van Suriname heeft conform artikel 38 lid 2 Wet Toezicht Geldtransactiekantoren 2012 de door haar aan City Change, gevestigd aan…