fbpx

"China gebruikte geheim microgolfwapen om Indiase soldaten levend te koken", beweert Chinese professor

GFC NIEUWS- Chinese troepen gebruikten microgolfwapens om Indiase soldaten te dwingen zich terug te trekken door hen tijdens een confrontatie in de Himalaya ernstig ziek te maken, zei een professor.
De elektromagnetische wapens die de menselijke weefsels van vijandelijke troepen koken “veranderden bergtoppen in magnetrons” en deden Indiase soldaten overgeven, vertelde internationale studies-expert Jin Canrong zijn studenten in Peking.
Microgolfwapens verwarmen watermoleculen op dezelfde manier als het keukenapparaat, waarbij ze zich op het water onder de huid richten en steeds meer pijn bij het doelwit veroorzaken op afstanden tot 0,6 km.
Jin prees de Chinese strijdkrachten voor het “schitterend” uitvoeren van de tactiek die de Indiase troepen uitschakelde zonder het verbod op schieten langs de betwiste grens te schenden.
Volgens de The Sun werden de wapens naar verluidt eind augustus ingezet, weken na een dodelijke vechtpartij met stenen en wapenstokken waarbij minstens 20 Indiase soldaten omkwamen.
Geweervuur is op grond van een oude overeenkomst verboden, hoewel er in september over en weer waarschuwingsschoten gelost zijn in een schotenwisseling waarvan beide partijen elkaar de schuld hebben gegeven.
Hoewel de VS ook wapens in microgolfstijl hebben ontwikkeld, is het vermeende gebruik ervan door China wellicht het eerste tegen vijandelijke troepen waar ook ter wereld.
Het wapen, dat ook bedoeld is om menigtes te beheersen, werkt door het water onder de huid te verwarmen tot pijnlijke temperaturen die mensen uit het gebied dwingen.
India heeft intussen de beweringen dat China microgolfwapens op zijn troepen gebruikte in een Himalaya-grensstrijd afgewezen als ‘nepnieuws’ en zegt dat ‘onze soldaten er nog zijn’.

BEKIJK OOK
Lijk man die voor CBB dood neerviel nog niet opgehaald door familie