fbpx
Cheung biedt US$ 5.000 om persoon achter ‘Meanwhile in Su’ te ontmaskeren

GFC NIEUWS- “Ik loof persoonlijk een bedrag uit van US$ 5000,- om deze fake-account “Meanwhile in Su” te ontmaskeren,” luidt de oproep van ex-parlementariër Noreen Cheung.

De Facebook-pagina ‘Meanwhile in Su’ publiceert al enige tijd valse informatie en is het nog niet bekend wie achter deze pagina staat.

“Wie persoonlijk info heeft over de misdadiger achter deze fake pagina die overal nepnieuws verspreid, kan me persoonlijk een pm sturen of contact opnemen met het politiebureau 115. Uw gegevens worden confidentieel behandeld. Zoveel mogelijk delen a.u.b.,” luidt de oproep van Cheung.

Afgelopen week publiceerde ‘Meanwhile in Su’ – die onterecht een foto gebruikt van minister Bronto Somohardjo – dat de regering splinternieuwe voertuigen had aangeschaft. Ook Cheung en Miquel Abaas van de VHP bleven niet bespaard. Die zouden volgens de pagina een intieme relatie hebben en zou Cheung in de verwachting zijn van Abaas.

Meer nieuws

Man (26) overleden na botsing met boom

GFC NIEUWS- 29/11/20- Bij een eenzijdig ongeval is zondagmorgen een 26- jarige man om het leven gekomen. Getuigen hebben het slachtoffer nog gereanimeerd.

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.