fbpx

Chef-kok introduceert G.sun.tu aan vicepresident Brunswijk

GFC NIEUWS- G.sun.tu, is het nieuw concept aan gezonde voeding waarmee chef-kok Jethro Wirth op de markt komt. Verder heeft hij ook vegan marinades zonder toegevoegde suiker.
De chef-kok die bekend is van zijn restaurant “Rutu”, heeft afgelopen week de primeur van zijn nieuwe producten toegekend aan vicepresident Ronnie Brunswijk, meldt het Directoraat Volkscommunicatie.
De kok zegt dat door de pandemie hij nieuwe ideeën bedacht, omdat het nu meer dan ooit belangrijk is om gezond te eten. Vandaar zijn concept G.sun.tu, gezonde voeding die ook goed vult. Voor zijn salades gebruikt hij gezonde dressings, bestaande uit moringa, gember, tamarinde en meer. Veel van de gebruikte ingrediënten zijn ook om het detox effect te stimuleren.
jetro | GFC Nieuws
Behalve salades heeft hij ook gezonde marinades samengesteld. Een van de marinades is de kokos masala, bestaande uit kokosolie, masala en verscheidene ingrediënten.
Speciaal voor de vp heeft de chef-kok twee hele vissen bereid met zijn eigen ontworpen Rutu-marinades. Brunswijk is onder de indruk van de gezonde gedachte van de kok. Hij zegt dat het voor eenieder belangrijk is om op de gezondheid te letten. Gezond eten is daarom primair bij een gezonde levensstijl.

BEKIJK OOK
CBB-directeur Pokie doet aangifte van smaad en laster: Ik tolereer het niet dat CBB onrechtmatig in een kwaad daglicht wordt geplaatst