fbpx
Chauffeur en 12 inzittenden betrokken bij verkeersongeval

Een baby van 1,5 maand oud en twee andere kinderen van 3 en 7 jaar liepen op vrijdag 27 april zware letsels op bij een aanrijding.

Er zaten 13 personen in het voertuig. De overige inzittenden liepen lichte verwondingen op.

De drie kinderen zijn ter verpleging opgenomen in het ziekenhuis. De baby heeft een bovenbeenfractuur opgelopen en is opgenomen op de afdeling intensive care van de kinderafdeling. De kinderen van 3 en 7 jaar oud liggen op de ziekenzaal van de kinderafdeling.

Volgens de politie kreeg de Verkeersunit van Regio Midden de melding binnen van het verkeersongeval aan de Kennedyweg. Een bestelwagen met twaalf mede-inzittenden was in de trens beland.

Volgens verklaring van de 33-jarige bestuurder, Miguel K., verloor hij bij het beschrijven van een bocht de controle over het voertuig. De bestelwagen sloeg over de kop en kwam in de trens terecht.

Het rijbewijs van de chauffeur is ingevorderd. De bestelwagen is voor herkeuring in beslag genomen.

Meer nieuws

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.

“Adhin mag naar huis”

GFC NIEUWS- “Laat het recht zegevieren. Adhin mag naar huis!” Dit deelde NDP-topper Melvin Bouva zojuist op social media.