fbpx
Changoer Shanti: VHP bezig met misleiding

De VHP’er Changoer Shanti( met een oranje T-shirt op de foto) is niet te spreken over de reactie van de VHP op uitspraken die hij eerder deed in de media over de aspirant DNA-kandidaat Nisha Jhankoer die intussen van de lijst is gehaald.

Volgens de VHP-leiding staat zij niet achter de uitlatingen van Changoer.

Lees hier het artikel van de VHP-leiding: https://www.gfcnieuws.com/vhp-betreurt-negatieve-berichtgeving-over-nisha-jhakry/

Shanti reageert als volgt op het bericht:

“Naar aanleiding van het misleidend artikel, “VHP betreurt negatieve berichtgeving over Nisha Jhakry”, wens Changoer Shanti, een juiste weergave van zaken te geven.

1. Op zaterdag 31 januari 2015 ben ik Changoer Shanti, als derde 3e vervanger in het District Campagne Management Team van Nickerie door het Landelijk Campagne Management Team geïnstalleerd.

2. Op dinsdag 3 maart heeft de voorzitter van de VHP, dhr. Changoer Shanti, ook geïnstalleerd in het Districts Coördinatie Management Team van Nickerie, belast met Event en Logistiek.

De lijsten van deze teams zijn aanwezig bij het secretariaat van de VHP in Nickerie en ook bij het Bureau van de Voorzitter.

Het zou een jongere sieren en ook haar volwassenheid tonen, wanneer zij zaken eerst zou natrekken en\of verifiëren alvorens leugens in de media te verkondigen.

Het meest verbazende (en bedriegende) is dat zij de leiding van de VHP en het hoofdbestuur nu ook meesleurt in haar zelfzuchtige strijd en drang naar een DNA-positie.

Verwijzend naar het artikel op GFC Nieuws van 23 maart j.l. onder de kop “verwijdering Nisha Jhaky klap in gezicht VHP jongeren Nickerie”, waarin deze ongegeneerde dame alle notabelen van Nickerie brutaliseert, door het slijk haalt en slechts zichzelf verheerlijkt, besluit ondergetekende met de oproep aan Nisha Jhakry om haar arrogante, zelfzuchtige en bedriegende attitude achterwege te laten om zodoende geen verdeeldheid binnen de VHP te zaaien”.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.