fbpx
Certificering SLM-toestel binnen twee weken

GFC NIEUWS- Aan het dispuut tussen de Civil Aviation Safety Authority Suriname (CASAS) en de Surinaamse Luchtvaart Maatschappij (SLM) is een einde gekomen.

De certificering van de Boeing 777 kan binnen twee weken afgerond zijn.

Minister Albert Jubithana van Transport Communicatie en Toerisme (TCT) had maandagavond een onderhoud met CASAS en de SLM. Dit heeft geresulteerd in goede afspraken tussen de twee parastatale instellingen.

Het personeel van de SLM had maandag een petitie aangeboden aan minister Jubithana. De SLM is de houding van CASAS zat omtrent de certificering van de Boeing 777.

Jubithana heeft het SLM-personeel toegesproken en vraagt om de rust te behouden tussen partijen.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.