fbpx
Centrale rol voor verenigingen en lidbonden in beleidsprioriteiten SVB-kandidatenbestuur Ghisaidoobe

Op maandag 27 maart is er een kandidatenlijst onder aanvoering van Aniel Ghisaidoobe ingediend bij de administratie van de Surinaamse Voetbal Bond (SVB).

De volledige lijst ziet er als volgt uit:
Ghisidoobe Aniel (kandidaat voorzitter)
Bel Patrick
Poetisi Robbie
Smit Roy
Abia Berhard
Pherai Annandkoemar
Landvreugd Delano

Het kandidaatsbestuur onder leiding van Ghisaidoobe heeft een visie hoe zij de voetbalontwikkeling ter hand wil nemen. In deze visie nemen de verenigingen en de lidbonden een centrale rol.

“Wij dragen de overtuiging dat voetbal meer dan alleen de L. Vriesdelaan is en dat de daadwerkelijke ontwikkeling van voetbal op verenigingsniveau en bij de lidbonden plaatsvindt”, zegt Ghisaidoobe.

Uitgaande van deze benadering is er een beleidsprioriteiten plan ontwikkeld, welke na het behalen van de verkiezingswinst nader uitgewerkt zal worden.

Alhoewel in deze prioriteitenlijst de knelpunten en inzichten van de leden van de SVB ook zijn meegenomen, verplichten wij ons om na de verkiezing verder met de leden en alle andere stakeholders van gedachte te wisselen alvorens wij dit uitwerken in een masterplan, voert hij verder aam.

“Bij deze benadering erkennen / bevestigen wij eveneens de belangrijke rol van de (sport)pers, waaronder de kritische begeleiding van het SVB bestuur in het ontwikkelingstraject.

Dit kandidaatsbestuur zal daarom niet schromen om regelmatig in overleg met u te zijn over de promotie en ontwikkeling van het Surinaams Voetbal.

Het uitvoeren van plannen, waarbij de leden en de stakeholders niet in de gelegenheid zijn gesteld om hun bijdrage te leveren, behoort niet tot onze strategie”, aldus Ghisaidoobe.

De SVB kiest over twee weken een nieuw hoofdbestuur. Ghisaidoobe neemt het op tegen de huidige SVB-voorzitter John Krishnadath.(GFC)

Meer nieuws

Vuilophalers in actie

GFC NIEUWS- Vuilophalers die werkzaamheden verrichten voor het ministerie van Openbare Werken (OW) zijn in actie. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin,…

Onderzoek naar cacaoproductie in Suriname

GFC NIEUWS- Tanja Tijtel en Naomi Venetiaan van het Polytechnic College Suriname hebben voor hun afstudeerproject voor het programma Hoger Laboratorium Onderwijs, samen een onderzoek…

Genti Mangroe nieuwe directeur Jeugdzaken

GFC NIEUWS- Donderdag heeft de ondertekening plaatsgevonden van het protocol van overdracht voor het Directoraat Jeugdzaken van het ministerie van Arbeid, Werkgelegenheid en Jeugdzaken (AW&J)….

ICJ volgt decemberstrafproces op de voet

GFC NIEUWS- De Internationale Commissie van Juristen (ICJ) zal het 8 decemberstrafproces blijven volgen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Bazo en BZV-kaarten automatisch verlengd

GFC NIEUWS- De Onderraad Sociaalzekerheidsstelsel heeft besloten dat alle verstrekte en nog te verstrekken Bazo en BZV zorgverzekeringen met een geldigheidsduur tot 31 oktober 2020…

NDP-topper Clairy Linger heengegaan

GFC NIEUWS- NDP-topper Clairy Linger is ingeslapen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik op de foto voor meer informatie….

5.192 Covid-positief getest, 5.046 genezen

GFC NIEUWS- In Suriname zijn vanaf 13 maart 5.192 personen besmet geraakt met het coronavirus. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…

Sanatan Dharmscholen blikken tevreden terug

GFC NIEUWS- De Sanatan Dharmscholen hebben voor het schooljaar 2019/2020 een goed slagingspercentage gerealiseerd. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Wesley Rozenhout nieuwe directeur Grassalco

GFC NIEUWS- Directeur Linus Diko van Grassalco heeft dinsdag overgedragen aan Wesley Rozenhout. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik…

Hatramij schenkt waarschuwingsborden aan OW

GFC NIEUWS- Hatramij Suriname heeft waarschuwingsborden geschonken aan het ministerie van Openbare Werken (OW). Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Verbouwing en ontwikkeling Essed Stadion

GFC NIEUWS- In Suriname op een kwaliteitsvolle manier kunnen voetballen door te zorgen voor hoogstaande sportinfrastructuur, Dat is het doel van Surinaamse Voetbalbond (SVB). Dikke…

7 nieuwe Covid-gevallen en 1 dode

GFC NIEUWS- Het voorbije etmaal zijn 11 personen positief getest op Covid-19. Helaas viel er nog een Covid-dode en staat het aantal doden nu op…

Toename aantal coronadoden in Nederland

GFC NIEUWS- Het aantal geregistreerde coronadoden en besmettingen met het virus in Nederland blijft stijgen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…