fbpx

Centrale Markt Paramaribo beschikt over gratis WiFi

De Centrale Markt Paramaribo beschikt sinds kort over gratis WiFi.

Standhouders en marktbezoekers maken gretig gebruik van deze internetfaciliteit. Marktmeester John Lecton zegt dat bijna de hele markt over internet beschikt.

Er is nu een testfase gaande en er zullen volgens Lecton waar nodig meer WiFi-boxen geplaatst worden, zodat er overal verbinding gemaakt kan worden.

De faciliteit is door de SPSB gefinancierd, die ook een ATM machine onder de markt heeft. De bank wil de dienstverlening uitbreiden en heeft in dat kader voor de faciliteit gezorgd.

De Centrale Markt ondergaat vele ontwikkelingen. De verlichting van de markt en de trappen zijn aangepakt, er zijn toilettengroepen gebouwd, op verschillende locaties hangen er televisietoestellen en bezoekers van de markt kunnen nu ook bij de fotobox onder de markt terecht voor het maken van pasfoto’s, pretfoto’s.

BEKIJK OOK
Suriname ondersteunt geassocieerd Caricom-lidmaatschap Nederlandse Antillen

De markt beschikt ook over een prikpunt en het ligt in de bedoeling dat ook de verschillende nutsbedrijven een unit in de markt hebben.

Lecton zegt dat er in samenwerking met het districtscommissariaat Paramaribo-Noordoost alles aan wordt gedaan dat het prettig vertoeven is onder de markt.