fbpx
Centrale Markt Paramaribo beschikt over gratis WiFi

De Centrale Markt Paramaribo beschikt sinds kort over gratis WiFi.

Standhouders en marktbezoekers maken gretig gebruik van deze internetfaciliteit. Marktmeester John Lecton zegt dat bijna de hele markt over internet beschikt.

Er is nu een testfase gaande en er zullen volgens Lecton waar nodig meer WiFi-boxen geplaatst worden, zodat er overal verbinding gemaakt kan worden.

De faciliteit is door de SPSB gefinancierd, die ook een ATM machine onder de markt heeft. De bank wil de dienstverlening uitbreiden en heeft in dat kader voor de faciliteit gezorgd.

De Centrale Markt ondergaat vele ontwikkelingen. De verlichting van de markt en de trappen zijn aangepakt, er zijn toilettengroepen gebouwd, op verschillende locaties hangen er televisietoestellen en bezoekers van de markt kunnen nu ook bij de fotobox onder de markt terecht voor het maken van pasfoto’s, pretfoto’s.

De markt beschikt ook over een prikpunt en het ligt in de bedoeling dat ook de verschillende nutsbedrijven een unit in de markt hebben.

Lecton zegt dat er in samenwerking met het districtscommissariaat Paramaribo-Noordoost alles aan wordt gedaan dat het prettig vertoeven is onder de markt.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.