fbpx
Facebook Pagelike Widget

Centrale Infolijn voor Moeder- en Kindcentrum ‘s Lands Hospitaal

’s Lands Hospitaal, bekend om haar moeder- en kindzorg, komt tegemoet aan de behoefte van de doelgroep om nog makkelijker gebruik te kunnen maken van de dienstverlening.

Daarom is het verkorte nummer en wel de centrale infolijn 146 geïntroduceerd om het Moeder- en Kindcentrum van het ziekenhuis te bereiken.

In het centrum zijn alle dienstverlenende afdelingen ondergebracht die te maken hebben met begeleiding van ouders voor en na de bevalling, maar ook voor uitstrijkjes voor onderzoek naar baarmoederhalskanker.

De samenleving is daar ook terecht voor informatie omtrent anticonceptie, seksualiteit en reproductieve gezondheidszorg.

De helpdesk is tot 10 uur ‘s avonds te bereiken.

Meer nieuws

Surinaamse kunst in de VS

GFC NIEUWS- Van 7 Surinaamse kunstenaars, verbonden aan Readytex Art Gallery, is werk opgenomen in een groepsexpositie in de VS: Cultural Encounters: Art of Asian…

Adhin wordt vandaag gehoord door hoorcommissie DNA

GFC NIEUWS- Parlementariër Ashwin Adhin wordt vandaag door een ingesteld hoorcommissie van De Nationale Assemblee (DNA) gehoord over zijn betrokkenheid bij vernietiging van media-apparatuur van…

Amoksi: Uitspraken Bouterse vrij ernstig

GFC NIEUWS- De uitspraken gedaan door ex-legerleider tevens ex-president Desi Bouterse tijdens een NDP-meeting in Ocer om de macht over te nemen middels wapens zijn…

7 nieuwe coronagevallen erbij

GFC NIEUWS- Dinsdag testten 7 personen positief op Covid-19. Paramaribo noteert 6 nieuwe besmettingen en Wanica 1.

BOG houdt drive- thru-uitreiking

GFC NIEUWS- Ter afsluiting van de training Basis Psychosociale Vaardigheden voor COVID-19 hulpverleners heeft er een drive-thru uitreiking plaatsgevonden.