fbpx

CEMLA organiseert posterwedstrijd voor economie studenten

Het Centrum voor Latijns-Amerikaanse Monetaire Studies (CEMLA), organiseert het “Contest of research posters for students in economics” voor Economie studenten in de regio. De wedstrijd is bedoeld om economisch onderzoek in Latijns-Amerika en het Caribisch gebied te stimuleren.

Studenten die een bachelor economie studie volgen aan een academisch instituut of afgestudeerden na januari 2014 kunnen hieraan meedoen. Er zal een poster gepresenteerd moeten worden, gebaseerd op een wetenschappelijke paper over een relevant onderwerp voor centrale banken, samengesteld door een of meerdere studenten of afgestudeerden, laat de PR van de Centrale Bank van Suriname weten.

De papers moeten uiterlijk 31 augustus 2015 in PDF format worden gemaild naar [email protected]. Na selectie zullen instructies volgen voor de poster. De winnende paper komt in aanmerking voor US$ 1500, terwijl er ook twee prijzen zijn van US$ 500- voor papers met een eervolle vermelding.

Er gelden strikte regels voor deelname die te lezen zijn op de website van CEMLA: (http://www.cemla.org/actividades/carteles/researchposters-2015.html. Vragen kunnen gesteld worden via het e-mailadres: [email protected].