fbpx
Celstraf voor vrouwen die politieagenten aanvielen met toiletrolhouder tijdens illegaal lockdown-feestje

GFC NIEUWS- Twee vrouwen die politieagenten aanvielen die hun illegaal lockdown-feestje stopzette, zijn door de rechter veroordeeld.

Bayleigh Meadows en Millie Robinson waren op 8 april zwaar aan het borrelen en speelden luid muziek af, nadat de autoriteiten in Liverpool, Engeland, een strenge lockdown had afgekondigd.

Politieagenten die ter plekke arriveerden na klachten van de buurt werden door de vrouwen uitgescholden en fysiek aangevallen.

Een van de agenten moest een slag aan het hoofd incasseren met een metalen toiletrol en moest naar het ziekenhuis voor medische behandeling.

De rechter oordeelde dat dit erger kon aflopen. “Wat als de slag fataal was”, haalde hij aan. Volgens hem was het gedrag van de vrouwen onacceptabel en kregen ze elk een gevangenisstraf van zes maanden.

Meer nieuws

Geen nieuwe Covid-gevallen maandag

GFC NIEUWS- Al twee dagen op rij is niemand positief getest op Covid-19. Het voorbije etmaal zijn 23 testen uitgevoerd en testte iedereen negatief.

Achaibersing buigt zich over knelpunten BBGO

GFC NIEUWS- Minister Armand Achaibersing van Financiën en Planning heeft zich samen met het bestuur van de Bond voor Belangenbehartiging Gepensioneerden uit Overheidsdienst (BBGO) gebogen…

BEP brengt bezoek aan Kwinti en Pamaka Gaaman

GFC NIEUWS- Een delegatie van de politieke partij BEP onder leiding van voorzitter Ronny Asabina heeft op Onafhankelijkheidsdag een kennismakingsbezoek gebracht aan de pas beëdigde…

Succesvolle launch NPS Global Village

GFC NIEUWS- Op initiatief van afdeling Nederland van de Nationale Partij Suriname (NPS) is recent tijdens een virtuele kick-off meeting de NPS Global Village gestart.

Vergunning City Change opgeschort

GFC NIEUWS- De Centrale Bank van Suriname heeft conform artikel 38 lid 2 Wet Toezicht Geldtransactiekantoren 2012 de door haar aan City Change, gevestigd aan…

China wil versterking band met Suriname

GFC NIEUWS- De ambassadeur van China, Liu Quan, heeft tijdens een bezoek aan de minister van Natuurlijke Hulpbronnen (NH), David Abiamofo, het belang van het…

Man (26) overleden na botsing met boom

GFC NIEUWS- 29/11/20- Bij een eenzijdig ongeval is zondagmorgen een 26- jarige man om het leven gekomen. Getuigen hebben het slachtoffer nog gereanimeerd.

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…