Cedric vernielt en bedreigt, omdat hij niet mag afreizen naar Nederland

De 40-jarige Cedric M. werd op 21 mei door RBTP Paramaribo aangehouden en overgedragen aan de politie van het ressort Flora, vanwege vernieling en bedreiging.

Cedric heeft het voertuig van zijn oom op woensdag 8 mei aan de Adroestraat vernield. Op dat moment was niemand thuis. Hij heeft onder andere het voertuig bekogeld met stenen. Een buurtbewoner speelde de informatie door aan de oom die aangifte deed.

Cedric nam volgens de politie wraak op zijn oom, omdat hij niet meer naar Nederland mocht afreizen. De bedoeling was dat hij met zijn oom naar Nederland zou vertrekken voor de begrafenis van zijn moeder. Echter was Cedric van plan om onder te duiken.

Toen de familie hierachter kwam, werd het besluit genomen dat hij niet meer mocht afreizen. Dat besluit viel niet in goede aarde bij Cedric, die op 8 mei zijn oom molesteerde op de luchthaven.

Een boze Cedric vertrok van de luchthaven en ging naar het huis van zijn oom waar hij een voertuig zwaar beschadigde. Hij stuurde daarna app-berichten en voice mails naar zijn oom en zijn vrouw dat hij ze zou vermoorden.

Cedric wist ruim drie weken uit handen van de politie te blijven. Op 21 mei werd hij door politieambtenaren van de RBTP gesignaleerd, aangehouden en overgedragen aan de collega’s van Flora.

Overige berichten