fbpx
Facebook Pagelike Widget

CDS drie dagen buiten bedrijf vanwege Covid-19-geval

GFC NIEUWS- Binnen de Communicatie Dienst Suriname (CDS) zijn er enkele maatregelen genomen, nadat een medewerker positief werd getest op Covid-19.

De activiteiten die gepland stonden voor 2 tot en met dinsdag 4 augustus zijn onmiddellijk stopgezet.

Het gaat in deze om een geïsoleerd geval. Vanwege de aard van de werkzaamheden van desbetreffende medewerker, is er sprake van minimaal contact.

Uit voorzorg zal wel de totale groep medewerkers het werk vooralsnog niet bezoeken.

Het gebouw, dat staat aan de Mahonylaan, is intussen door het Nationaal Coördinatie Centrum voor Rampenbeheersing (NCCR) ontsmet. Na afstemming met de nodige autoriteiten en interne evaluatie, zullen verdere stappen worden bepaald.

Meer nieuws

7 nieuwe coronagevallen erbij

GFC NIEUWS- Dinsdag testten 7 personen positief op Covid-19. Paramaribo noteert 6 nieuwe besmettingen en Wanica 1.

BOG houdt drive- thru-uitreiking

GFC NIEUWS- Ter afsluiting van de training Basis Psychosociale Vaardigheden voor COVID-19 hulpverleners heeft er een drive-thru uitreiking plaatsgevonden.

Dringende aanpak natte infrastructuur Saramacca

GFC NIEUWS- Tijdens een spoed onderhoud tussen het DNA-lid Radjendre Debie en districtscommissaris Sherin Bansi-Durga van Saramacca met de minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij…

Geen nieuwe Covid-gevallen maandag

GFC NIEUWS- Al twee dagen op rij is niemand positief getest op Covid-19. Het voorbije etmaal zijn 23 testen uitgevoerd en testte iedereen negatief.

Achaibersing buigt zich over knelpunten BBGO

GFC NIEUWS- Minister Armand Achaibersing van Financiën en Planning heeft zich samen met het bestuur van de Bond voor Belangenbehartiging Gepensioneerden uit Overheidsdienst (BBGO) gebogen…

BEP brengt bezoek aan Kwinti en Pamaka Gaaman

GFC NIEUWS- Een delegatie van de politieke partij BEP onder leiding van voorzitter Ronny Asabina heeft op Onafhankelijkheidsdag een kennismakingsbezoek gebracht aan de pas beëdigde…

Succesvolle launch NPS Global Village

GFC NIEUWS- Op initiatief van afdeling Nederland van de Nationale Partij Suriname (NPS) is recent tijdens een virtuele kick-off meeting de NPS Global Village gestart.

Vergunning City Change opgeschort

GFC NIEUWS- De Centrale Bank van Suriname heeft conform artikel 38 lid 2 Wet Toezicht Geldtransactiekantoren 2012 de door haar aan City Change, gevestigd aan…