fbpx

CCPR: nomineer en erken communicatietalenten

De evaluatieronde van de communicatie awards is afgerond en de procedure voor dit jaar is formeel vastgesteld.

Een deskundige commissie zet zich jaarlijks in voor het uitreiken van de communicatie awards. Het CCPR kijkt er ook dit jaar naar uit om communicatietalenten van eigen bodem in het zonnetje te zetten.

“De communicatie branche in Suriname is de afgelopen jaren enorm gegroeid en maakt stappen in de juiste richting”, een citaat uit de evaluatieronde.

Het aantal respondenten van de evaluatieronde was een weerspiegeling van de Surinaamse cultuur, waarbij bescheidenheid de boventoon heeft en het geven van relevante feedback onvoldoende centraal staat, haalt de organisatie aan.

Uit de ontvangen reacties, blijkt dat men zeer positief staat ten opzichte van de organisatie van de afgelopen twee jaren. Ook is er aangegeven dat er meer activiteiten mogen komen, om de communicatie awards aantrekkelijker te maken. Op basis hiervan zijn alle categorieën geëvalueerd en is er een nieuwe categorie toegevoegd.

National Achievement award

De ‘national achievement award’ is als nieuwe categorie toegevoegd aan de lijst van communicatie awards. Het is een award die uitgereikt zal worden aan personen/individuen die op landelijk niveau uitstekende prestaties en bijdragen hebben geleverd voor de totstandkoming van verbindingen tussen groepen en/of leefgemeenschappen.

BEKIJK OOK
Reiziger verbergt groot geldbedrag in US-Dollars in geschenkpakketten

Daarnaast zijn de categorieën voor dit jaar: best geschreven stuk, beste slogan, beste tv-commercial en de communicatie man/vrouw voor dit jaar.

De website van CCPR biedt aan de samenleving de mogelijkheid om vanaf 29 april kandidaten en organisaties op te geven voor de nominatielijst.

“Wij kunnen met het nomineren van een ander, ervoor kiezen om anderen ook te bedanken voor hun inzet en harde werk voor mogelijkheden tot groei en ontwikkeling van de communicatie branche. Hoe beter wij met z’n allen in staat zijn om te communiceren, hoe beter wij als individu, gezin, familie, groep, bedrijf, district en als natie in staat zijn, om onze eigen krachten in te zetten voor groei, op elk gewenst niveau”, aldus de organisatie.