fbpx
CBvS voert onderhoudsgesprek met VES

GFC NIEUWS- De Centrale Bank van Suriname (CBvS) heeft maandag een onderhoud gehad met de Vereniging van Economisten in Suriname (VES).

De VES informeerde onder meer naar de jaarverslagen van de CBvS, de huidige situatie rondom de NRA en de aanpassing van de koers.

Governor Maurice Roemer ging breedvoerig in op de stand van zaken rondom deze kwestie en deed de toezegging dat het jaarverslag van 2015 binnenkort gepubliceerd zal worden.

De VES deed daarbij een beroep op de governor om ook de verslagen van de jaren daarna zo snel mogelijk beschikbaar te stellen.

Zowel Roemer als de voorzitter van de VES, Winston Ramautarsing, zijn tevreden met het onderhoud die zij beide als informatief hebben ervaren, meldt de CBvS in een persbericht.

Meer nieuws

China wil versterking band met Suriname

GFC NIEUWS- De ambassadeur van China, Liu Quan, heeft tijdens een bezoek aan de minister van Natuurlijke Hulpbronnen (NH), David Abiamofo, het belang van het…

Man (26) overleden na botsing met boom

GFC NIEUWS- 29/11/20- Bij een eenzijdig ongeval is zondagmorgen een 26- jarige man om het leven gekomen. Getuigen hebben het slachtoffer nog gereanimeerd.

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…