fbpx
Carlos op heterdaad betrapt tijdens diefstal roomboter, kompaan voortvluchtig

GFC NIEUWS- De 42-jarige Carlos L. alias Caatje heeft op 6 en 10 november een aantal pakken roomboter van het merk Mariegold gestolen uit een supermarkt aan de Martin Luther Kingweg.

De winkelier maakte op 10 november telefonisch contact met de politie van Domburg, nadat hij Carlos en zijn kompaan op heterdaad betrapte toen zijn enkele pakken roomboter in hun broekzakken wegstopten.

De winkelier sloeg alarm, waardoor beide mannen heel snel de zaak verlieten. De kompaan van Carlos ging een andere richting op en bij de komst van de politie was hij nergens te bespeuren.

Carlos stapte in een lijnbus om uit handen van de politie te blijven. Het lukte de politieambtenaren de bus tot stoppen te dwingen, waarna zij overgingen tot de aanhouding van Carlos. Tijdens de aanhouding trof de politie enkele pakken boter in zijn broekzak aan.

Carlos verklaarde tijdens de voorgeleiding dat hij de pakken boter heeft weggenomen, omdat hij zijn vriendin en een buurvrouw boter had beloofd. Er werd ook een geldbedrag van SRD 4.000 in beslag genomen bij de verdachte Carlos.

Hij is hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

Meer nieuws

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.