fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

Carlos op heterdaad betrapt tijdens diefstal roomboter, kompaan voortvluchtig

GFC NIEUWS- De 42-jarige Carlos L. alias Caatje heeft op 6 en 10 november een aantal pakken roomboter van het merk Mariegold gestolen uit een supermarkt aan de Martin Luther Kingweg.
De winkelier maakte op 10 november telefonisch contact met de politie van Domburg, nadat hij Carlos en zijn kompaan op heterdaad betrapte toen zijn enkele pakken roomboter in hun broekzakken wegstopten.
De winkelier sloeg alarm, waardoor beide mannen heel snel de zaak verlieten. De kompaan van Carlos ging een andere richting op en bij de komst van de politie was hij nergens te bespeuren.
Carlos stapte in een lijnbus om uit handen van de politie te blijven. Het lukte de politieambtenaren de bus tot stoppen te dwingen, waarna zij overgingen tot de aanhouding van Carlos. Tijdens de aanhouding trof de politie enkele pakken boter in zijn broekzak aan.
Carlos verklaarde tijdens de voorgeleiding dat hij de pakken boter heeft weggenomen, omdat hij zijn vriendin en een buurvrouw boter had beloofd. Er werd ook een geldbedrag van SRD 4.000 in beslag genomen bij de verdachte Carlos.
Hij is hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

OOK INTERESSANT
Santokhi memoreert bijdrage voorouders tijdens seniorendag