Cannabis recall: handel haalt vervuilde marihuana terug

De handel in cannabis in de Verenigde Staten wordt volwassen: vrijdag werden alle cannabisproducten teruggehaald die waren verkocht via apotheken in Detroit en Kalamazoo. Het was de tweede recall binnen een week.

De producten waren mogelijk besmet met schimmel en bacteriën en waren verkocht bij de Green Mile op Eight Mile Road in Detroit en Compassionate Care by Design in Kalamazoo.

Het Department of Licensing and Regulatory Affairs (LARA) gaf twee veiligheids- en gezondheidsadviezen voor artikelen die zijn verkocht tussen 18 december en 3 januari op de Green Mile in Detroit en op 12 en 29 december op Compassionate Care by Design in Kalamazoo.

Daarnaast kondigden toezichthouders vrijdagavond aan dat marihuana die in Lansing was verkocht werd teruggeroepen vanwege chemische en bacteriële besmetting.

In Lansing werden vier producten die tussen 27 december en 30 december werden verkocht bij HG Lansing aan East Oakland Avenue, teruggeroepen. Op sommige producten werden onder meer E. coli en salmonella aangetroffen, op andere werden chemische residuen gevonden.

Foto: Facebook

Overige berichten