Canadees zoekt relatieadvies in VS – in Witte Huis

Yianny Georgopoulos was dringend aan een echtgenote toe. Zo dringend, dat hij op zoek ging naar iemand die wel wist hoe je aan de vrouw komt. En wie zou dat beter kunnen vertellen dan de man die naar eigen zeggen elke vrouw kan krijgen omdat hij rijk is?

Dus klom Georgopoulos woensdagochtend over het hek van het Witte Huis, met twee flessen Crown Royal Canadian Whisky – een cadeautje voor Donald Trump, zei hij tegen zijn ondervragers nadat hij vanwege zijn stunt was gearresteerd.

Hij bezwoer dat hij geen kwaad in de zin had en alleen maar Trump’s advies wilde hoe hij aan een vrouw kon komen. Logisch, schrijft @_MoreCowbell op Twitter: “Ik hou van zijn onderliggende overtuiging dat als Trump een vrouw kan vinden, iedereen dat kan.”

Volgens zijn paspoort is hij net zo Canadees als de twee flessen die hij had willen weggeven, maar voorlopig kan hij niet naar zijn eigen land. Waarom, wilde hij niet aan zijn ondervragers kwijt.

Bovendien was zijn voorbereiding onzorgvuldig: Trump schijnt geheelonthouder te zijn en drinkt uitsluitend Diet Coke, eventueel uit een wijnglas, zoals in september tijdens de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties.

Foto: Facebook

Overige berichten