Campagne Su Aid brengt ruim SRD 1,1 miljoen op

De Gi Wan Anu campagne 2018 van Stichting Su Aid, voor de gelegenheid omgedoopt tot ‘Mek Wi Ala Gi Wan Dala’, heeft SRD 1.108.361,82 miljoen opgeleverd.

Het bedrag is opgebouwd uit alle contante donaties, donaties via bankovermaking, en schriftelijk toegezegde donaties die vanaf 01 september 2018 tot en met 31 januari 2019 zijn ontvangen.

Enkele gehouden activiteiten voor de Mek’ wi ala gi wan dala- campagne waren de Burger & Cocktail avond, lege cheque actie, Su Aid on the Road en alle dozen die bij verschillende bedrijven waren.

In 2018 heeft Su Aid ingezameld voor de doorstart van de Stichting Voor het Kind (Stivoki). Deze opvanginstelling moest eind 2016 noodgedwongen de deuren sluiten, vanwege de financiële perikelen waarmee de stichting kampte. Alle kinderen die op dat moment werden opgevangen, moesten noodgedwongen terug naar de thuissituatie of elders onderdak zoeken.

Een nieuw bestuur, onder leiding van de Bisschop van Paramaribo, Monseigneur Karel Choennie, heeft zich als doel gesteld een doorstart te maken. Echter, dat kan pas nadat het complete gebouw een renovatie heeft ondergaan.

Inmiddels is met het bestuur van Stivoki een traject uitgezet zo snel als mogelijk een aanvang te maken met de renovatiewerkzaamheden, zodat het ultieme doel, de heropening van Stivoki, een feit wordt.

Overige berichten