fbpx
BVSS-leiding zal streng optreden tegen late groepen

In verband met de directe prijsuitreiking op de laatste dag van de A.V.D. doet het bestuur van de BVSS een dringend beroep op de groepen met name de grote groepen om zich te houden aan de afgesproken aanmeldingstijd.

“We zullen vanwege de geplande activiteiten nog strenger dan afgelopen dagen verplicht zijn om maatregelen te nemen tegen groepen die zich hieraan niet houden”, zegt voorzitter Purcy Olivieira van BVSS aan GFC Nieuws.

De aanmeldingstijd voor groepen en individuele lopers is 15.00 uur, lange afstandlopers dienen zich om 14.30 uur aan te melden.

Groepen die bij de start niet compleet zijn, zullen niet vertrekken, benadrukt Olivieira.

Meer nieuws

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.

“Adhin mag naar huis”

GFC NIEUWS- “Laat het recht zegevieren. Adhin mag naar huis!” Dit deelde NDP-topper Melvin Bouva zojuist op social media.