fbpx
Facebook Pagelike Widget

BVSS blikt tevreden terug

Voorzitter Purcy Olivieira van de BVSS blikt samen met de politie, het Surinaams Rode Kruis en Openbaar Groen tevreden terug op de vierdaagse wandelmars die tussen 8 en 11 april is gehouden.

Er waren geen calamiteiten, zegt Olivieira na evaluatie va het evenement. Het publiek en de lopers hebben zich correct gedragen.

Het is dit jaar veel drukker geweest dan het jubileumjaar. Dit jaar is het verkiezingsjaar, dus hebben politieke partijen ook geparticipeerd. NDP had ruim 3000 lopers en de ABOP 2000. Er zijn geen speciale prijzen voor politieke partijen.

De organisatie zal het volgend jaar minder hotspots toestaan. Vanwege de vele hotspots dit jaar waren er veel opstoppingen.

Meer nieuws

Surinaamse kunst in de VS

GFC NIEUWS- Van 7 Surinaamse kunstenaars, verbonden aan Readytex Art Gallery, is werk opgenomen in een groepsexpositie in de VS: Cultural Encounters: Art of Asian…

Adhin wordt vandaag gehoord door hoorcommissie DNA

GFC NIEUWS- Parlementariër Ashwin Adhin wordt vandaag door een ingesteld hoorcommissie van De Nationale Assemblee (DNA) gehoord over zijn betrokkenheid bij vernietiging van media-apparatuur van…

Amoksi: Uitspraken Bouterse vrij ernstig

GFC NIEUWS- De uitspraken gedaan door ex-legerleider tevens ex-president Desi Bouterse tijdens een NDP-meeting in Ocer om de macht over te nemen middels wapens zijn…

7 nieuwe coronagevallen erbij

GFC NIEUWS- Dinsdag testten 7 personen positief op Covid-19. Paramaribo noteert 6 nieuwe besmettingen en Wanica 1.

BOG houdt drive- thru-uitreiking

GFC NIEUWS- Ter afsluiting van de training Basis Psychosociale Vaardigheden voor COVID-19 hulpverleners heeft er een drive-thru uitreiking plaatsgevonden.