fbpx
Buza start WhatsApp chatgroepen voor gestrande Surinaamse ingezetenen

GFC NIEUWS- Het ministerie van Buitenlandse Zaken (Buza) is overgegaan tot de aanmaak van WhatsApp chatgroepen ten behoeve van gestrande Surinaamse Ingezetenen.

Het doel hiervan is om 24/7 in contact te staan met de gestrande Surinamers die zich bevinden op locaties waar er geen Surinaamse missie gevestigd is.

Op locaties waar er wel een Surinaamse missie gevestigd is, zal slechts informatie worden gedeeld met de gestranden via de WhatsApp groep.

De overige (interactieve) communicatie geschiedt via de Surinaamse vertegenwoordiging aldaar.

De twee nummers waarop geappt kan worden zijn:

– Telesur: (597)8425998

– Digicel: (597)7660759

Meer nieuws

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…