fbpx

Buza-minister Antigua en Barbuda bezoekt Suriname

Minister van Buitenlandse Zaken Yldiz Pollack Beighle typeerde het bezoek van minister Chet Greene van Buitenlandse Zaken, Internationale Handel en Immigratie aan Suriname als een “nieuwe dag” in de relatie tussen Suriname en Antigua en Barbuda.

Kort na zijn aankomst op 30 augustus voerde de bewindsman uit het Caraibisch eiland, gesprekken met vertegenwoordigers van de Surinaamse Luchtvaartmaatschappij en Fly All Ways.

Vervolgens had minister Greene een gezamenlijke ontmoeting met de ministers van Buitenlandse Zaken, Handel, Industrie en Toerisme en Landbouw, Visserij en Veeteelt. Ook het ministerie van OWTC was vertegenwoordigd bij de bespreking, door de directeur Van Transport. De onderwerpen in de ontmoeting hebben zich met name toegespitst op politieke en technische gebieden van samenwerking inclusief landbouw, veeteelt, handel, toerisme en transport.

OOK INTERESSANT
Start fysieke registratie koopkrachtversterking in Commewijne, Coronie en Nickerie

Vrijdag heeft de minister een bezoek afgelegd aan waarnemend president Ashwin Adhin en heeft de delegatie daarna enkele schapentelers bezocht.