fbpx
Facebook Pagelike Widget

Buurtbewoners houden dief aan

GFC NIEUWS- De 39-jarige Dennis K. is op 13 februari door buurtbewoners aangehouden die hem op heterdaad betrapten tijdens een inbraak.

De verdachte brak op klaarlichte dag in de woning van een bewoner aan de Mr. J. Lachmonstraat in en nam enkele goederen weg. Ten tijde van de inbraak was de eigenaar niet thuis.

De buurtbewoners die de onbekende man met goederen uit de woning zagen stappen, hielden hem aan en schakelden de politie in. Bij de aanhouding had de verdachte reeds een gympie van de eigenaar aangetrokken. Ook een sleutel van de woning had hij gestolen.

De benadeelde deed later op de dag het bureau aan en verklaarde dat ook een geldbedrag in USD is gestolen.

De inbreker is ingesloten.

Meer nieuws

7 nieuwe coronagevallen erbij

GFC NIEUWS- Dinsdag testten 7 personen positief op Covid-19. Paramaribo noteert 6 nieuwe besmettingen en Wanica 1.

BOG houdt drive- thru-uitreiking

GFC NIEUWS- Ter afsluiting van de training Basis Psychosociale Vaardigheden voor COVID-19 hulpverleners heeft er een drive-thru uitreiking plaatsgevonden.

Dringende aanpak natte infrastructuur Saramacca

GFC NIEUWS- Tijdens een spoed onderhoud tussen het DNA-lid Radjendre Debie en districtscommissaris Sherin Bansi-Durga van Saramacca met de minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij…

Geen nieuwe Covid-gevallen maandag

GFC NIEUWS- Al twee dagen op rij is niemand positief getest op Covid-19. Het voorbije etmaal zijn 23 testen uitgevoerd en testte iedereen negatief.

Achaibersing buigt zich over knelpunten BBGO

GFC NIEUWS- Minister Armand Achaibersing van Financiën en Planning heeft zich samen met het bestuur van de Bond voor Belangenbehartiging Gepensioneerden uit Overheidsdienst (BBGO) gebogen…

BEP brengt bezoek aan Kwinti en Pamaka Gaaman

GFC NIEUWS- Een delegatie van de politieke partij BEP onder leiding van voorzitter Ronny Asabina heeft op Onafhankelijkheidsdag een kennismakingsbezoek gebracht aan de pas beëdigde…

Succesvolle launch NPS Global Village

GFC NIEUWS- Op initiatief van afdeling Nederland van de Nationale Partij Suriname (NPS) is recent tijdens een virtuele kick-off meeting de NPS Global Village gestart.

Vergunning City Change opgeschort

GFC NIEUWS- De Centrale Bank van Suriname heeft conform artikel 38 lid 2 Wet Toezicht Geldtransactiekantoren 2012 de door haar aan City Change, gevestigd aan…