fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

Bustarief Paramaribo-Atjoni nu SRD 80

GFC NIEUWS- De structuren van de politieke Partij BEP in het district Brokopondo zijn hun voorzitter, Ronny Asabina, heel erg erkentelijk.
De reden daarvoor is dat het ministerie van TCT het bus tarief voor de route Paramaribo-Atjoni van SRD 115 heeft teruggebracht naar SRD 80. Dit positief nieuws heeft de Ware Tijd bekendgemaakt.
Toen de tarieven van de verschillende routes bekend werd, viel het gelijk op dat het tarief voor deze route te hoog was. Het was zelfs hoger dan het tarief voor de route Paramaribo-Nickerie, die qua aantal kilometers langer is dan Paramaribo-Atjoni.
De voorzitter van de BEP, tevens volksvertegenwoordiger voor het district Brokopondo, trok meteen aan de bel en richtte op 23 september een brief aan de vicepresident waarin hij stelde dat landgenoten die regelmatig gebruikmaken van de route Paramaribo–Atjoni vice versa, zich gedupeerd, geminacht en gediscrimineerd voelen door het hoge tarief op deze route.
Hij stelde verder dat openbaar vervoer behoort tot de collectieve goederen en dat subsidie hiervan onvermijdelijk is en geen discussie behoeft. Het schrijven aan de vicepresident heeft bijval gehad van de gemeenschappen van Brokopondo en ook Boven-Suriname.
In het bericht verschenen in de Ware Tijd van 12 oktober werd geen melding gemaakt van deze bijdrage van onze voorzitter, hetgeen de structuren betreurt. Ondanks de miskenning van de bijdrage van onze fractieleider bij het helpen terugbrengen van dit tarief, willen de structuren van Brokopondo voorzitter Asabina op het hart drukken om op deze wijze door te gaan om het goede werk voor land en volk te doen.
Structuren BEP Brokopondo

OOK INTERESSANT
Vernieuwde UNASUR zal collectief moeten werken aan ontwikkeling regio