fbpx
Bussen in beslag genomen, boten aan de ketting

GFC NIEUWS- Sedert het openbaar vervoer is stilgelegd, blijken er personen te zijn die munt uit de ontstane situatie proberen te slaan.

Er worden vooral op de routes naar het zuiden, te weten PL, Lijn 7 en PSB, personenbusjes ingezet om mensen voor SRD 5 tot SRD 10 te vervoeren naar de stad. Dit, zonder inachtneming van de veiligheidsvoorschriften om besmetting met het COVID-19 virus te voorkomen.

De Motor Surveillance Dienst (MSD) en het Verkeershandhavingsteam (VHT) Wanica houden dit gedrag nauwlettend in de gaten. “Er zijn intussen vijf bussen in beslag genomen en 34 boetes uitgeschreven,” laat Politie Hoofdinspecteur Humphrey Naarden weten.

Ook op het water wordt extra controle uitgevoerd. In het oostelijk deel van Suriname zijn passagiersboten aan de ketting gelegd.

Meer nieuws

China wil versterking band met Suriname

GFC NIEUWS- De ambassadeur van China, Liu Quan, heeft tijdens een bezoek aan de minister van Natuurlijke Hulpbronnen (NH), David Abiamofo, het belang van het…

Man (26) overleden na botsing met boom

GFC NIEUWS- 29/11/20- Bij een eenzijdig ongeval is zondagmorgen een 26- jarige man om het leven gekomen. Getuigen hebben het slachtoffer nog gereanimeerd.

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…