Business Action Bootcamp: “Ondernemend en Actiegericht!”

Op maandag 28 mei organiseert Leduc Consultancy & Trainingen met verschillende partners de Business Action Bootcamp (BAB). Dit evenement is bedoeld voor (startende) ondernemers, professionals, maar ook studenten.

Het moet ertoe leiden dat deelnemers met een (extra) ondernemingsgevoel en actiegerichte mindset aan de slag gaan met hun bedrijf of professionele carrière. In onze samenleving lopen veel creatievelingen rond. Ze zijn bewust van hun ambitie om te ondernemen, maar onbewust van hun verborgen talenten, energie en drive.

Een bootcamp wordt vaak gezien als een fysieke fitness work-out. Maar bij het BAB evenement wordt dit omgezet naar de juiste mindset ontwikkelen en verscherpen. Ondernemen heeft te maken met kansen zien, die kansen benutten en waarde creëren voor jezelf en je omgeving. Op het BAB-evenement zijn er High Impact Workshops, Business Motivation, kennisdeling van ervaren (jonge) ondernemers en netwerken.

Op het programma staan deskundige en ervaren trainers en sprekers zoals: Marvin Pollack (Impact Coaching), Donaghy Malone (Callot IT), Leanda Zeldenrust (Leduc Consultancy & Trainingen), Jethro Wirth (Restaurant Rutu), Furgill Plet (Furlens Food) en Sigourney Nabibaks (Tactigent Consultancy).

De onderdelen die aan de orde zullen komen zijn: 1. Marketing en Sales 2. Overgaan tot ondernemen 3. Excelleren 4. De stekker eruit of niet? 5. Business innovation en Finance

Wat is de investering?

Het normal tarief is SRD 450. Voor groepen vanaf 3 personen betaalt elke persoon SRD 300. Studenten mogen deelnemen voor SRD 250 (op vertoon van een geldige studentenpas). Los van het prijsvoordeel hebben de partners van dit evenement ervoor gezorgd dat de participant voor meerdere zaken in aanmerking kan komen.

Aanmelden voor de Business Action Bootcamp kan via 464-443 of 861-2409 of mail naar [email protected](GFC)

Overige berichten