fbpx
Buschauffeur opgesloten op verdenking van verkrachting en diefstal

GFC NIEUWS- De 26-jarige Haroen A. werd vorige week donderdag door de politie van Paranam aangehouden en opgesloten voor verkrachting en diefstal.

Een jonge vrouw deed op 19 augustus aangifte van verkrachting en diefstal tegen een lijnbuschauffeur, die naderhand Haroen A. zou blijken te zijn.

De jonge vrouw verklaarde dat zij in de lijnbus stapte om vanuit Para naar de stad vervoerd te worden. Toen zij instapte zaten al passagiers in de bus.

Verder zei ze dat zij tijdens de rit in slaap viel. Op een gegeven moment werd ze wakker en zag dat de bus in een bosrijk gebied geparkeerd stond en dat zij de enige passagier was.

De dame werd toen besprongen door Haroen die haar verkrachtte. Zij bood tegenstand, maar was niet tegen hem opgewassen.

Na zijn daad eigende hij zich haar zaktelefoon toe en moest zij uit de bus stappen. Vervolgens reed Haroen weg.

Het slachtoffer volgde de rijrichting van de bus en kwam op een bepaald moment een groep mensen tegen die haar te hulp schoten.

Achteraf bleek dat Haroen de bus tot stilstand had gebracht in een zijpad van een zijstraat langs de Afobakkaweg.

Nadat de aangifte van verkrachting en diefstal gedaan was, begon de politie met het opsporen van de verdachte. Hij kwam in beeld als verdachte en werd thuis opgespoord en aangehouden.

Hij geeft toe dat hij vleselijke gemeenschap heeft gehad met de jonge vrouw, maar dat hij dat niet heeft gedaan tegen haar wil.

De zaktelefoon had hij inmiddels in pand afgegeven aan iemand. De politie heeft de telefoon bij die persoon aangetroffen en in beslag genomen.

Haroen is in hechtenis genomen.

De PR van het KPS meldt dat Haroen het afgelopen jaar door de politie van Rijsdijk was aangehouden en opgesloten op verdenking van feitelijke aanranding van een vrouw, waarbij hij ook spullen van haar had genomen.

Meer nieuws

Sanatan Dharmscholen blikken tevreden terug

GFC NIEUWS- De Sanatan Dharmscholen hebben voor het schooljaar 2019/2020 een goed slagingspercentage gerealiseerd. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Wesley Rozenhout nieuwe directeur Grassalco

GFC NIEUWS- Directeur Linus Diko van Grassalco heeft dinsdag overgedragen aan Wesley Rozenhout. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik…

Hatramij schenkt waarschuwingsborden aan OW

GFC NIEUWS- Hatramij Suriname heeft waarschuwingsborden geschonken aan het ministerie van Openbare Werken (OW). Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Verbouwing en ontwikkeling Essed Stadion

GFC NIEUWS- In Suriname op een kwaliteitsvolle manier kunnen voetballen door te zorgen voor hoogstaande sportinfrastructuur, Dat is het doel van Surinaamse Voetbalbond (SVB). Dikke…

7 nieuwe Covid-gevallen en 1 dode

GFC NIEUWS- Het voorbije etmaal zijn 11 personen positief getest op Covid-19. Helaas viel er nog een Covid-dode en staat het aantal doden nu op…

Toename aantal coronadoden in Nederland

GFC NIEUWS- Het aantal geregistreerde coronadoden en besmettingen met het virus in Nederland blijft stijgen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…

Ingezonden| Registratie van landsdienaren

GFC NIEUWS- In de media lazen wij dat de minister van Binnenlandse Zaken, Bronto Somohardjo, het project “Registratie van Landsdienaren” heeft geïnitieerd op zijn ministerie….

Man kapt zus na ruzie

GFC NIEUWS- De 55-jarige Jozef C. is op 14 oktober ingesloten voor mishandeling en vernieling. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…