fbpx

Buschauffeur ingesloten voor mishandeling en bedreiging collega

De buschauffeur Jurgen A. alias ‘Dompoe’ (28) is vorige week zondag aangehouden door de politie van Latour. De buschauffeur raakte slaags met een andere collega. De chauffeurs hadden enige tijd ruzie.

Het werd op donderdag 7 december Jurgen te veel. Hij werd boos en doorkruiste aan de Coesewijnestraat de bus van zijn concurrent. Hij stapte uit en bracht de andere buschauffeur door de ruit van zijn voertuig een slag toe in het gezicht. Ook zwaaide hij met een scherpvoorwerp onder het doen van bedreigende uitlatingen.

De andere buschauffeur deed gelijk aangifte bij de politie. Het slachtoffer liep een gezwel op de rechterwang op en is verwezen naar een arts voor medische behandeling.

OOK INTERESSANT
Houtenwoning volledig verwoest door brand

Voordat de politie Jurgen kon opsporen, begaf hij zich met ene ‘Kokoboi’ naar de standplaats te Ondro Bon aan de Dr. Sophie Redmondstraat. Hij sleepte het slachtoffer uit zijn voertuig en beviel hem terstond de aangifte in te trekken. Andere collega’s hebben kunnen voorkomen dat het slachtoffer werd gegijzeld.

Jurgen werd opgespoord en op 17 december aangehouden. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is Jurgen achter slot en grendel geplaatst. Kokoboi is nog voortvluchtig, schrijft de politie.(GFC)