Bousaid: Districtskinderen mogen niet achterblijven

De Hakrinbank heeft in het kader van haar 80-jarig bestaan op 28 juni 2016 een computer met toebehoren gedoneerd aan OS4 Nieuw-Nickerie ten behoeve van het ICT-onderwijs.

De school beschikt al vier jaren over een ICT-lokaal, waar de kinderen computeronderwijs volgen. De computers zijn nu aan vervanging toe en het waarnemend schoolhoofd heeft een beroep gedaan op het bedrijfsleven hen hiermee te helpen.

De directeur van de Hakrinbank, Jim Bousaid, is blij met de ondersteuning van het computerproject. Hij vindt dat districtskinderen niet mogen achterblijven ten opzichte van die van Paramaribo en de rest van de wereld. Bovendien is goed onderwijs de beste basis voor het realiseren van duurzame ontwikkeling van Suriname.

Het sponsoren van diverse nuttige maatschappelijke activiteiten valt binnen het Corporate Social Responsibility (CSR-)beleid van de Hakrinbank waarbij zij een speciale relatie heeft met onderwijs, sport, kunst en cultuur. Met de sponsoring van dit project tracht zij een bijdrage te leveren aan de verbetering van het onderwijs in het district Nickerie. (GFC)

Overige berichten