fbpx

Burgers terecht bij Infobalie CBB voor vragen over diensten

De infobalie van het Centraal Bureau voor Burgerzaken (CBB) is er om vragen te beantwoorden die bezoekers hebben over de diensten van het CBB. Deze dienst is beschikbaar tussen half acht ‘s morgens en twee uur in de middag. Dit zegt baliemedewerker Letitia Scheuer.

Bezoekers vragen het meest bij de balie waar zij terecht kunnen om hun passpoorten aan te vragen en daarna stellen zij het meest vragen over uittreksels. Op rustige dagen informeren gemiddeld 100 personen naar de diensten bij de balie. Anders is dat ruim 200 of soms zelfs meer.

De infobalie wordt bezocht door jong en oud. Het komt weleens voor dat burgers ontevreden zijn over een afdeling en verhit bij de infobalie aankomen. Scheuer vraagt de burgers om zich in alle rust aan te melden bij de balie, omdat de informatie die zij nodig hebben, beschikbaar is.

OOK INTERESSANT
Update: Man die na zware mishandeling werd overreden in ziekenhuis overleden, drie verdachten aangehouden

Ook is het belangrijk dat bezoekers van de infobalie hun stukken bij de hand hebben wanneer zij zich bij de balie aanmelden, zodat de dienstverlening vlot kan verlopen. Het gaat voornamelijk erom dat de wachttijd voor andere bezoekers wordt geminimaliseerd.