fbpx
Burger woedend: ik kan al weken geen geld pinnen bij de bank, ze creëren dit probleem doelbewust

GFC NIEUWS- “Het is ronduit schandalig wat er gebeurt in Suriname. Men houdt helemaal geen rekening meer met ons”.

“Ik kan niet beschikken over mijn eigen geld, waarvoor ik hard hebt gewerkt. De banken doen wat ze zelf willen. Telkens is er wel weer wat aan de hand. Regels worden aan de lopende band en ad hok doorgevoerd zonder na te denken wat de consequenties zijn voor klanten”, klaagt een gedupeerde burger bij GFC Nieuws.

Hij is boos omdat hij al weken probeert geld te pinnen bij bankautomaten op diverse locaties, echter zonder succes.

“Of er staat op het scherm dat het apparaat niet werkt, of er is geen geld of er staan tientallen mensen in de rij. Ik ben bij diverse banken geweest. Het is gewoon belachelijk. Ik heb geen tijd voor deze onzin en ik weiger binnen in de bank te gaan! Er wordt doelbewust een ontmoedigingsbeleid gevoerd. Men maakt het ons gewoon moeilijk om geld op te nemen”, is zijn overtuiging.

Meerdere gedupeerden vertellen aan GFC Nieuws dat ze moeite hebben om geld te pinnen. Ook zij hebben het vermoeden dat zaken doelbewust worden gecreëerd.

Meer nieuws

Man (26) overleden na botsing met boom

GFC NIEUWS- 29/11/20- Bij een eenzijdig ongeval is zondagmorgen een 26- jarige man om het leven gekomen. Getuigen hebben het slachtoffer nog gereanimeerd.

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…