fbpx
Facebook Pagelike Widget

Burger en militair aangehouden voor ernstige strafbare feiten

GFC NIEUWS- De 31-jarige Rayn H. is op 24 maart aangehouden door de politie van Flora voor bedreiging van zijn stiefvader.

Het tweetal kreeg een woordenwisseling over de wijze waarop Ryan omgaat met de verzorging van zijn huisdieren. Volgens de stiefvader werd Ryan zo boos dat hij zijn jachtgeweer pakte en hem daarmee bedreigde.

Uit het onderzoek is komen vast te staan dat Rayn het geweer illegaal in bezit had. Het jachtgeweer had hij van een militair gekocht.

De 28-jarige militair werd vervolgens aangehouden en die verklaarde dat hij het wapen gevonden had waarna hij het verkocht had voor Ryan.

Rayn is ingesloten voor bedreiging en illegaal vuurwapenbezit.

Het strafrechtelijk onderzoek tegen de militair zal door de Militaire Politie worden verricht. Hij is door de politie overgedragen aan de Militaire Politie.

Meer nieuws

7 nieuwe coronagevallen erbij

GFC NIEUWS- Dinsdag testten 7 personen positief op Covid-19. Paramaribo noteert 6 nieuwe besmettingen en Wanica 1.

BOG houdt drive- thru-uitreiking

GFC NIEUWS- Ter afsluiting van de training Basis Psychosociale Vaardigheden voor COVID-19 hulpverleners heeft er een drive-thru uitreiking plaatsgevonden.

Dringende aanpak natte infrastructuur Saramacca

GFC NIEUWS- Tijdens een spoed onderhoud tussen het DNA-lid Radjendre Debie en districtscommissaris Sherin Bansi-Durga van Saramacca met de minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij…

Geen nieuwe Covid-gevallen maandag

GFC NIEUWS- Al twee dagen op rij is niemand positief getest op Covid-19. Het voorbije etmaal zijn 23 testen uitgevoerd en testte iedereen negatief.

Achaibersing buigt zich over knelpunten BBGO

GFC NIEUWS- Minister Armand Achaibersing van Financiën en Planning heeft zich samen met het bestuur van de Bond voor Belangenbehartiging Gepensioneerden uit Overheidsdienst (BBGO) gebogen…

BEP brengt bezoek aan Kwinti en Pamaka Gaaman

GFC NIEUWS- Een delegatie van de politieke partij BEP onder leiding van voorzitter Ronny Asabina heeft op Onafhankelijkheidsdag een kennismakingsbezoek gebracht aan de pas beëdigde…

Succesvolle launch NPS Global Village

GFC NIEUWS- Op initiatief van afdeling Nederland van de Nationale Partij Suriname (NPS) is recent tijdens een virtuele kick-off meeting de NPS Global Village gestart.

Vergunning City Change opgeschort

GFC NIEUWS- De Centrale Bank van Suriname heeft conform artikel 38 lid 2 Wet Toezicht Geldtransactiekantoren 2012 de door haar aan City Change, gevestigd aan…