fbpx

Buren wakker door woedende man die Santokhi voor alles wat vies en vuil is uitscheldt

GFC NIEUWSREDACTIE- Een man die woont in het noorden van Paramaribo heeft afgelopen maandagnacht ervoor gezorgd dat zijn buurvrouw en haar kinderen abrupt wakker werden ‘geschud’.

De gedupeerde moeder vertelt aan GFC Nieuws dat ze rond een uur of kwart voor drie in de ochtend wakker werd door zeer luid geschreeuw van een man.

Toen ze na te zijn bekomen van de schrik naar buiten keek om na te gaan wat er aan de hand was dacht ze dat er mogelijk alarm werd geslagen vanwege dievenbezoek.

Het bleek echter haar buurman te zijn die op zijn balkon op zeer luide toon de meest vulgaire scheldwoorden uitschreeuwde en zijn enorme woede richtte op de regering Santokhi.

BEKIJK OOK
Inter-Guyanese spelen: Suriname volleybalkampioen

“Onze buurman heeft de president van Suriname en een aantal ministers op zo’n ‘onchristelijk’ tijdstip voor alles wat vies en vuil is uitgescholden tijdens een gesprek met zijn mobiel. Hij heeft ons zeker een half uur wakker gehouden met zijn gebrul”, haalt ze aan.

GFC Nieuws verneemt dat de echtgenote van de woesteling ook op het balkon kwam om hem proberen te kalmeren. Maar dat had geen effect, de man raasde als door een duivel bezeten door.

Tijdens de scheldkanonnade kwam duidelijk naar voren dat hij het staatshoofd en zijn ministersteam de schuld geeft van zijn financiële problemen.

Foto ter illustratie.