fbpx

Buren ervaren knalroze emoji’s op huis buurvrouw als persoonlijke aanval

GFC NIEUWS- Een vrouw uit Manhattan Beach (VS), Kathryn Kidd, heeft haar woning recentelijk geverfd met twee kolossale en knalroze emoji’s.

Buren ergeren zich hieraan en zeggen dat de vrouw hiertoe overging na een burenruzie en zien dit als een persoonlijke aanval.

Kidd, die het huis verhuurt en in een ander huis in Manhattan Beach woont, zegt dat ze de buitenkant van de woning slechts wilde opfleuren.

“Ik kreeg juist alleen maar positieve reacties en kwam er pas achter dat enkele buren hier moeite mee hadden na een bericht in de krant,” zegt de vrouw.

Buren ergeren zich echter aan de emoji’s – een met een rits mond en de andere met een lachende gezicht met uitstekende tong.

BEKIJK OOK
Afrikaanse toestanden in Suriname: bewoners Anton Dragtenweg al 2 weken zonder water

Een verzoek is ingediend bij de lokale gemeenteraad om de vrouw te dwingen om de levendige tekeningen te verwijderen.

De buurt had eerder een klacht ingediend tegen Kidd, omdat haar woning functioneert als ‘short stay-verblijf’, hetgeen illegaal is in het gebied. Ze moest op grond daarvan een boete van US$ 4.000 betalen.

“Ik denk niet dat het iets te maken heeft met kunst”, zegt een geïrriteerde buur. “Ik ervaar pesterij, een erge vorm van pesten.”

Een andere buur zegt dat de rits emoji een boodschap is aan de buren: “Ik denk dat het betekent dat wij moeten zwijgen.”