fbpx
Buitenlandse vertegenwoordigers en internationale organisaties geïnformeerd over veiligheid verkiezingen

De Politiecommissie Veiligheid Verkiezingen 2015 in de persoon van commissaris Hendrik Setrosentono heeft vanmorgen een presentatie gehouden voor politieattachees of hun vervangers van de navolgende landen te weten: Nederland, China, India, Frankrijk, Brazilië, Indonesië en Amerika.

Vertegenwoordigers van andere ambassades en vertegenwoordigers van buitenlandse organisaties zoals UNDP en de OAS waren ook aanwezig.

De presentatie ging over de inspanningen die de politie reeds gepleegd heeft en nog zal plegen ten einde ervoor te zorgen dat de aanstaande verkiezing veilig en op de juiste manier plaatsvindt.

De gasten waren ingenomen met de presentatie en uitleg op de door hun gestelde vragen. De politieorganisatie is goed voorbereid en ziet de aanstaande verkiezing vol vertrouwen tegemoet, zegt de Public Relations.

Meer nieuws

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…