Budeke: NPS Commewijne zal de verassing zijn op 25 mei

GFC NIEUWS- NPS-parlementariër Marlon Budeke zegt dat op 25 mei NPS Commewijne de verassing zal zijn.
“Zet uw schouders onder het werk. Politiek a no fu set’ den gudu wan, ma naf’ luku den mofina wan. Als u geen mensen in de regering kent of geen geld hebt, gaat u geen huis vinden. Ga kijken wie huizen krijgen; de rijken, politici. Waar zijn de huizen voor de armen en jongeren die een gezin starten in het huis van hun ouders? Drie, vier gezinnen in één huis.”
“Na 25 mei wanneer de NPS weer in het machtscentrum zit, zal er een realistisch plan worden uitgevoerd om zo een perspectief voor iedereen te creëren,” sprak Budike tijdens een vergadering van de kernafdeling Tamanredjo op 24 januari.
De kernafdeling Tamaredjo bestaat uit voorzitter Jeffrey Troenokarijo, ondervoorzitter Edward Nelles, 1e secretaris Gertie Toredjo, 2e secretaris Enrique Tirtaredjo, penningmeester Dimitri Refos, 1e commissaris Hendrik Adipoera en 2e commissaris Kelly Amatredjo.
Toredjo zei in haar speech dat ze is toegetreden tot de partij om haar district te dienen. “We zullen moeten strijden voor de toekomst, want die is nu niet gegarandeerd. Kies bewust, kies voor de NPS en mek wi set Su baka,” aldus Toredjo.
Troenokarijo, stelde de vraag: waarom zou je voor de NPS moeten kiezen? “Wanneer wij praten over goed beleid, garantie op het gebied van onderwijs en volksgezondheid en onze financiën, heeft de groene partij op elk vlak bewezen hoe het moet. Op 25 mei 2020 zullen wij het weer moeten doen. Wij hebben altijd de troep moeten opruimen.
“Het gaat niet goed in het land. De situatie in Suriname is op alle gebieden verslechtert. Er is door de regering veel beloofd en weinig gerealiseerd. De hoge koers doet ons de das om. Eenieder voelt het. De belastingdruk zal verlaagd worden als de NPS aan de macht komt. Een oplossing zal gezocht worden om de torenhoge schulden die de regering gemaakt heeft terug te betalen. Het zijn hoge schulden. De productie zal verhoogd moeten worden. We moeten de corruptie stoppen en een veiliger Suriname voor alle Surinamers creëren,” aldus Troenokarijo.
Maroeia zal zich 101% inzetten voor de NPS en zeker voor NPS Commewijne. Maroeia zegt verder: “Ik ben blij om jongeren in Tamanredjo te zien. Gezamenlijk gaan wij het werk doen. Gezamenlijk zullen wij Commewijne vooruit brengen. Wat de NPS moet doen, is eenieder ‘brood’ geven. Ouderen, jongeren en baby’s hebben de ‘pap’ van de NPS nodig.”

Overige berichten