fbpx
Brunswijk stoort zich niet aan geruchten

Abop-leider Ronnie Brunswijk, die eerder op de dag afgestuurde, maakt zich helemaal niet druk met mensen die beweren dat hij betaald heeft voor zijn diploma.

Brunswijk behaalde bij Boshuizen Training en Consultancy de titel van Bachelor in Business Administration. Zijn scriptie ging over “Strategieën ter verhoging van het aantal regionale toeristen in Suriname”.

“Ik ben mens en ben ook in staat te doen wat anderen kunnen”, zegt Brunswijk in gesprek met GFC Nieuws.

Dochter Vanessa Brunswijk is heel trots op haar vader. Zij hoopt dat dit een voorbeeld is voor jongeren maar voornamelijk voor ouderen. “Je bent nooit te oud om te studeren”, zegt ze.

Brunswijk gaf aan voor bedrijfskunde gekozen te hebben omdat hij zijn eigen bedrijf heeft. Bij zijn onderzoek heeft hij fouten van zijn bedrijf meegenomen en die gecorrigeerd.

Meer nieuws

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…