fbpx

Brunswijk roept samenleving op om regering een kans te geven: als Santokhi valt, valt ook Brunswijk

GFC NIEUWS- In een videoboodschap ter gelegenheid van de jaardag van first lady Melissa Santokhi heeft vicepresident Ronnie Brunswijk van de gelegenheid gebruik gemaakt om de samenleving op te roepen om de regering te ondersteunen.
“Als Santokhi valt, valt ook Brunswijk. Laat de oppositie jullie niet ophitsen,” waarschuwt Brunswijk. De vp roept verder op om de first lady met respect te behandelen. Ze werkt hard en pro-deo en wordt nota bene onterecht beklad. De vp zegt opbouwende kritiek te begrijpen, maar de first lady wordt onnodig beklad.
Brunswijk vraagt oppositionele partijen, maar ook leden van de coalitie om met het bekladden van de regering en de first lady te stoppen. Hij wijst erop dat het volk de NDP en Bouterse hebben weggestemd en de huidige regering in de gelegenheid gesteld om beleid te maken. “Laat ons dan ons werk doen en performen,” luidt de oproep van de vicepresident.
Brunswijk zegt dat het besluit om de first lady ‘naast de president te laten functioneren op het kabinet van de president’ een weloverwogen besluit is geweest en is de coalitietop daarmee akkoord gegaan. In deze fase is het volgens de vicepresident belangrijk dat alle stukken die getekend worden door een vertrouweling vooraf worden gescreend. “Ik wil mijn doodvonnis niet tekenen,” aldus de vp.

BEKIJK OOK
Historische panden Sozavo in binnenstad Paramaribo krijgen opknapbeurt