Brunswijk: regering vormt een hechte eenheid

GFC NIEUWSREDACTIE- In de Nationale Assemblee zijn afgelopen donderdag debatten gevoerd over de machtigingswet voor een Investeringsvennootschap.

Vicepresident (vp) Ronnie Brunswijk benadrukte tijdens deze vergadering dat de regering een hechte eenheid vormt. Hij geeft aan dat er binnen de politieke top uitgebreide gesprekken zijn gevoerd over de oprichting van een investeringsvennootschap.

De partijen hebben tijdens die gesprekken overeenstemming bereikt. Ook binnen de Raad van Ministers zijn gesprekken gevoerd over de investeringsmaatschappij.

De vp benadrukte dat de oprichting van de NV noodzakelijk is om investeerders te halen naar Suriname.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Motoragent beschuldigt jongen van diefstal en laat hem benzine drinken

Hierdoor zal de regering meer armslag hebben om het land te halen uit de crisis en het geheel wat draaglijker te maken voor het volk. Dit zal het gehele land ten goede komen.

De vp vroeg de gemeenschap om zich niet te laten misleiden. Ook vroeg hij gemeenschap de regering de ruimte te bieden het land uit de crisis te halen.

De machtigingswet voor de oprichting van de investeringsvennootschap werd aan het eind van de vergadering aangenomen door De Nationale Assemblee.

Overige berichten