fbpx
Brunswijk positief getest op Covid-19, opgenomen op ICU

GFC NIEUWS- DNA-voorzitter tevens voorzitter van de ABOP, Ronnie Brunswijk, is vanavond opgenomen in het ziekenhuis, nadat hij eerder vandaag positief testte op Covid-19.

De Redactie van GFC Nieuws verneemt dat Brunswijk op de Intensive Care Unit is opgenomen.

Er is nog niets bekend over de gezondheidstoestand van Brunswijk.

Eerder vandaag werd bekend dat Paul Somohardjo (PL) ook is opgenomen op de IC-afdeling. De PL-leider testte ook vanmorgen positief. Zijn toestand is stabiel.

NPS-voorzitter Gregory Rusland en zijn echtgenote zijn in zelf-isolatie thuis, nadat ze ook besmet raakten met het coronavirus. Ondervoorzitter Jerrel Pawiroredjo is ook positief getest.

Er zijn testen afgenomen van alle politici die in contact zijn gekomen met Somohardjo.

Volgens de Mediacommissie van de VHP is het resultaat van VHP-leider Chandrikapersad Santokhi negatief.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.