fbpx
Brunswijk over Santokhi: Hij werkt prima met mij

GFC NIEUWS- “Ik ben medewerker van hem. Hij werkt prima met mij. Alles wat wij ondernemen ter ontwikkeling van onze gemeenschappen, ondersteunt hij.

“Wij krijgen de gelegenheid om ontwikkeling te brengen in ons gebied. Dit is een president waarmee wij samen kunnen werken. Deze president hoort iedereen aan die bij hem aanklopt,” aldus vicepresident Ronnie Brunswijk over de samenwerking met president Chandrikapersad Santokhi.

Brunswijk heeft in het weekend tijdens een bezoek aan Pusugrunu, Sipaliwini, lof uitgesproken over de ontwikkelingsmogelijkheden voor de marrongemeenschap binnen de huidige regering, onder leiding van president Santokhi. “Hij is een goede persoon. Hij heeft na de verkiezingen benadrukt dat hij met de mensen van het binnenland wenst te werken”, aldus de vicepresident.

Hij maakte vervolgens de aanwezigen duidelijk dat het president Santokhi is die aan de leiding staat van de regering. “Ik ben medewerker van hem. Hij werkt prima met mij. Alles wat wij ondernemen ter ontwikkeling van onze gemeenschappen, ondersteunt hij. Wij krijgen de gelegenheid om ontwikkeling te brengen in ons gebied. Dit is een president waarmee wij samen kunnen werken. Deze president hoort iedereen aan die bij hem aanklopt.”

De vicepresident heeft aangegeven dat dankzij inspanningen van de voorouders hij nu vicepresident kan zijn. Hij gaf verder aan dat democratie een belangrijk aspect is om ontwikkeling tot stand te brengen.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.