fbpx

Brunswijk: "Ik word 60 jaar en Moengotapu krijgt voor het eerst 24 uur stroom"

GFC NIEUWS- “Ik word zestig jaar en Moengotapu krijgt voor het eerst 24 uur stroom. De regering waarvan ik deel uitmaak heeft hiervoor gezorgd. Ook de omliggende dorpen hebben hierdoor elektriciteit.”
Aan het woord is vicepresident (vp) Ronnie Brunswijk. 19 december was een historisch- en tegelijkertijd een emotioneel moment voor hem. Zijn geboortedorp Moengotapoe heeft sinds zaterdag 24 uur stroom.
Brunswijk sprak ontroerd over deze historische dag voor Moengotapoe. De vp zei dat deze regeerconstellatie geen showprojecten kort voor de verkiezingen uitvoert en niet op de verkiezingen wacht om zaken te realiseren, maar dat zij inkomt waar mensen basiszaken ontberen.
Brunswijk is ervan overtuigd dat zij de vruchten van het goede werk op 25 mei 2025 zullen plukken, schrijft het Directoraat Volkscommunicatie.
Namens de dorpelingen bedankte hij president Chandrikapersad Santokhi voor zijn inzet. “Als de regering zich aan iets committeert, voert die het uit. Ik krijg de volle ondersteuning van het staatshoofd. Ik bedank de president voor de wijze waarop hij omgaat met het binnenland.”
De vp drukte de dorpelingen op het hart om goed gebruik te maken van deze faciliteit. Vooral de studenten wenste hij meer studieplezier toe, nu er de hele dag stroom ter beschikking is.

BEKIJK OOK
21-jarige gouddelver levenloos aangetroffen in waterput