Brunswijk houdt watervoorzieningsproject Commewijne nauw in de gaten

GFC NIEUWSREDACTIE- Vicepresident (vp) Ronnie Brunswijk zegt expliciet een beroep gedaan te hebben op de SWM-directeur om het project voor de watervoorziening in Commewijne af te ronden, voordat hij met pensioen gaat.

De vp geeft de garantie dat hij het project nauw in de gaten zal houden. “Ik zal enorm blij zijn op de dag, waarop we die kraan opendraaien en het water komt optimaal uit de kraan.”

“Vandaag ben ik getuige van het startsein van de stortwerkzaamheden van de drinkwaterinstallatie,” aldus de vp zaterdag in Commewijne bij het geven van het startsein van de werkzaamheden.

De vicepresident zegt achter alle betrokken instanties aan te zullen blijven zitten, om de deadline van het project te halen.

Hij zei nu reeds elke dag de SWM-directeur te bellen om te vragen wanneer de burgers van Commewijne water krijgen. “Hij gaat niet met pensioen zolang hij nog niet heeft gezorgd voor de watervoorziening van Commewijne.”De vp zegt verder dat Commewijne al jarenlang kampt met een waterprobleem.

Hij wijst erop dat het de vorige regering niet is gelukt om dit probleem op te lossen en geeft de garantie dat de huidige regering dit vraagstuk adequaat zal aanpakken.“Vandaag is er een stap gezet die zal resulteren in het oplossen van het vraagstuk.”

Overige berichten