Brunswijk: het virus doodt mensen, luister niet naar onwaarheden

GFC NIEUWSREDACTIE- Het virus doodt mensen, luister niet naar berichten die op onwaarheden berusten. Laat je vaccineren.”

“Als de vicepresident en leider van de busi kondre wil ik met het nemen van het vaccin aantonen dat het goed is om je te laten vaccineren,” zegt vicepresident Ronnie Brunswijk.

Door zich te laten vaccineren tegen Covid-19 in het stadje Moengo heeft Brunswijk het alarmerend signaal gegeven aan de gehele Surinaamse samenleving en in het bijzonder de bewoners van Marowijne om zich te laten vaccineren.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Zo snel mogelijk merendeel Surinamers vaccineren is enige oplossing om uit coronaellende te komen

Hij bracht onder de aandacht dat het virus de wereld in een wurggreep heeft, waarbij ontsnappen bijna onmogelijk is. De medische wereld is echter niet blijven stilstaan, maar heeft een vaccin tegen dit virus ontwikkeld.

“Door u te vaccineren kan de strijd tegen Covid-19 worden overwonnen of tot een minimum beperkt worden”.

“Gevaccineerden lopen minder risico besmet te raken met het virus of vertonen mildere klachten bij eventuele besmetting, hield de VP zijn gehoor voor.”

De vp roept eenieder op het virus niet te onderschatten. Er zijn al teveel mensen overleden aan het Coronavirus.

Overige berichten