fbpx

Brunswijk benadrukt: geen nieuwe auto’s gekocht voor ministers

GFC NIEUWS- De regering Santokhi/Brunswijk heeft geen nieuwe auto’s gekocht voor geen enkele minister.
De auto’s waarin de ministers rijden, zijn gehuurde voertuigen die in orde zijn gemaakt door het Directoraat Nationale Veiligheid (DNV) bij het aantreden van de nieuwe regering, benadrukt vicepresident Ronnie Brunswijk.
Op vragen van journalisten zei Brunswijk vrijdag dat president Chandrikapersad Santokhi op de eerste dag al vroeg vanwaar de voertuigen komen. Als antwoord kreeg hij van DNV te horen dat het directoraat de auto’s heeft gehuurd bij bedrijven voor een bepaalde tijd.
De president zal het besluit moeten nemen als de huurcontracten zullen worden voortgezet of als de ministers vanwege de slechte financiële situatie in het land hun eigen voertuigen moeten inzetten.
De nieuwe regering heeft bij zijn aantreden – op Volksgezondheid na – geen voertuigen aangetroffen op de ministeries. Ook bij de Kabinetten van de President en de vicepresident waren er geen voertuigen beschikbaar. De ministers zijn nu druk bezig met een inventarisatie, zegt Brunswijk, die gebruikmaakt van zijn persoonlijke auto.

OOK INTERESSANT
75-jarige oma raakt smoorverliefd op buitenlander en is meteen €8.000 kwijt