fbpx

Bruid op gruwelijke wijze mishandeld en gedood tijdens huwelijksfeest, dader wacht lange straf

GFC NIEUWS- De 33- jarige Stepan Dolgikh is gearresteerd wegens het doodslaan van Oksana Poludentseva (36) op de dag dat ze trouwden in Novosibirsk, Rusland.

Dolgikh had een eerdere veroordeling wegens moord op zijn naam staan, maar de vrouw die hem leerde kennen terwijl hij in de gevangenis zat geloofde dat ze hem kon temmen.

Getuigen zeggen dat de woede-uitbarsting van de bruidegom ontstond toen hij  ‘jaloers’ werd op een andere gast tijdens hun huwelijksfeest. Hij beschuldigde zijn nieuwe vrouw ervan “zich ongepast te gedragen”, zo wordt beweerd.

BEKIJK OOK
'I Love Nickerie' naambord moet toerisme, liefde, eenheid en harmonie in Nickerie bevorderen

Hoofdonderzoeker Kirill Petrushin zegt tegen persbureau NGS: “Hij begon haar buiten het gebouw te slaan en schoppen. Vervolgens duwde hij de vrouw de straat op, waar hij ook op haar lichaam en hoofd bleef slaan tot ze het leven liet.”

De gasten waren naar verluidt te bang om in te grijpen, maar belden de politie. De dader werd ter plaatse vastgehouden door de Russische Nationale Garde. Dolgikh heeft zijn wrede daden toegegeven. De verwachting is dat hij een lange gevangenisstraf opgelegd krijgt.