fbpx
Brommer trapt vrouw tegen borst die hem zegt niet te rijden op golfbaan

GFC NIEUWS- Een 50-plusser heeft een trap tegen haar borst moeten incasseren toen ze een jongeman op een bromfiets erop attendeerde dat het verboden is om te rijden op de golfbaan.

Door de trap vloog de vrouw naar achteren en kwam letterlijk met haar billen op de grond terecht.

Het incident werd kort voor de lockdown door een voorbijganger vastgelegd in Bradley Park, New Jersey (VS). De brommer reed recht op de vrouw af. Toen ze hem erop wees dat hij verkeerd was, aarzelde de jongeman geen moment en trapte haar tegen de borst.

Op de post die op Facebook werd geplaatst, zegt het slachtoffer: “mocht je één van deze klote bromfietsers tegenkomen, confronteer ze niet.”

De politie is op zoek naar de bromfietser.

Meer nieuws

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…