fbpx

Bromfietsers zwaargewond na aanrijdingen

De politie van het ressort Santodorp heeft zondag 27 september twee aanrijdingen afgehandeld waarbij de bromfietsers Primchan, H. en Marcel, B. zwaar lichamelijke letsels hebben opgelopen.

Het eerste geval deed zich voor op de kruising van de Magentakaal- en de Vierkinderenweg. De autobestuurder Mohamed H. die vanuit de Vierkinderenweg op de Magentakanaalweg kwam, verleende geen voorrang aan de bromfietser Primchan H.

Het slachtoffer kwam door de aanrijding te vallen van zijn bromfiets en liep ernstige verwondingen op. Het rijbewijs van Mohamed is hangende het onderzoek ingevorderd.

Het ander geval deed zich voor op de hoek van leiding 22 en de Caterina Sophiaweg. Delano M die een personenauto bestuurde zou voorrang moeten verlenen aan de bromfietser Marcel B. Ook hier heeft de bestuurder geen rekening gehouden met de bromfietser.

Het slachtoffer liep zware lichamelijke letsels op. Beide moesten per ontboden ambulance worden afgevoerd naar de afdeling Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Het verder onderzoek in beide zaken is overgedragen aan de verkeersunit van Regio Midden.

De politie doet een beroep op verkeersdeelnemers om de nodige verkeersregels in acht te nemen alvorens op de openbare weg te verschijnen. Alleen op die manier kunnen we onnodige verkeersongelukken voorkomen.

Overige berichten